Selecteer een pagina

Wat doen wij?

Wat is dat

Grafisch vormgeving?

Grafisch ontwerp is niet alleen onze passie, het is onze speeltuin. Of je nu een hip nieuw merk lanceert of je bestaande merk een boost wilt geven, wij zetten de trends in beweging met sprankelende ontwerpen en slimme strategieën.

Bij Dayto zijn we niet alleen experts in grafisch ontwerp, maar ook jouw partners in crime voor doordachte marketing. We staan klaar om jouw visie tot leven te brengen met een flinke dosis creativiteit en een vleugje rebelsheid.

Ontdek onze veelzijdige diensten, van knallende visuals tot doeltreffende marketingcampagnes. We zijn er niet alleen om te leveren, maar ook om mee te denken en jouw online aanwezigheid naar ongekende hoogten te tillen.

Wat valt er onder grafisch vormgeving?
  1. Logo-ontwerp: Het creëren van unieke, herkenbare symbolen die het merk van een bedrijf vertegenwoordigen.
  2. Branding: Het ontwikkelen van een consistente visuele identiteit voor een merk, inclusief kleurenschema, typografie en grafische elementen.
  3. Printontwerp: Het ontwerpen van materiaal voor print, zoals visitekaartjes, brochures, posters, flyers en banners.
  4. Webdesign: Het vormgeven van de visuele aspecten van websites, waaronder lay-out, kleurenschema, typografie en grafische elementen.
  5. Verpakkingsontwerp: Het creëren van aantrekkelijke en functionele verpakkingen voor producten.
  6. Typografie: Het kiezen en vormgeven van lettertypen om tekst op een visueel aantrekkelijke manier weer te geven.
  7. Illustratie: Het maken van handgetekende of digitale illustraties om visuele interesse toe te voegen aan ontwerpen.
  8. Infographics: Het visualiseren van complexe informatie in duidelijke, begrijpelijke grafische vormen.
  9. Beeldbewerking: Het bewerken en manipuleren van afbeeldingen om ze geschikt te maken voor gebruik in verschillende ontwerptoepassingen.
  10. User Interface (UI) en User Experience (UX) design: Het ontwerpen van de gebruikersinterface en gebruikerservaring van digitale producten, zoals apps en websites.
  11. Social Media: Het maken van afbeeldingen en visuals voor gebruik op sociale mediaplatforms
  12. Desktop Publishing (DTP): Het opmaken van documenten voor drukwerk, inclusief het beheren van lay-out, tekst, afbeeldingen en andere elementen.
Vormgeving Haarlem

Wat doen wij nog meer

Marketing

Bij Dayto.nl gaan we verder dan alleen grafische vormgeving. We zijn jouw partner in het bouwen van een sterke online aanwezigheid en het stimuleren van merkgroei door middel van doelgerichte marketingstrategieën.

Onze ervaren marketingprofessionals begrijpen de kracht van een goed doordachte strategie. Of je nu je merk wilt lanceren, de bekendheid wilt vergroten of de conversies wilt verhogen, wij hebben de expertise om jouw doelen te realiseren. Van sociale media-campagnes en contentmarketing tot zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online advertenties; wij bieden een uitgebreid scala aan marketingdiensten die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Dayto combineert creativiteit met meetbare resultaten. We geloven in het creëren van impactvolle campagnes die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook strategisch zijn afgestemd op het bereiken van jouw doelgroep. 

Wat valt er onder Marketing?
  1. Sociale Media Marketing: Strategieën ontwikkelen en uitvoeren op platforms zoals Instagram, Facebook, Twitter, en LinkedIn om merkbekendheid te vergroten en betrokkenheid te stimuleren.

  2. Contentmarketing: Creëren en verspreiden van waardevolle en relevante content om doelgroepen aan te trekken, te informeren en te behouden.

  3. Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Verbeteren van de online zichtbaarheid en rangschikking van de website in zoekmachineresultaten om organisch verkeer te vergroten.

  4. Online Advertenties: Plaatsen van betaalde advertenties op platforms zoals Google Ads of sociale media om gericht verkeer naar de website te genereren.

  5. E-mailmarketing: Gebruik van e-mails om direct te communiceren met potentiële klanten, bestaande klanten en leads, met als doel relaties op te bouwen en conversies te stimuleren.

  6. Influencer Marketing: Samenwerken met invloedrijke personen op sociale media om het bereik en de geloofwaardigheid van het merk te vergroten.

  7. Analyse en Data: Gebruik van analysetools om de prestaties van marketingcampagnes te meten, inzichten te verkrijgen en strategieën te optimaliseren.

  8. Affiliate Marketing: Samenwerken met partners om producten of diensten te promoten en in ruil daarvoor commissies te betalen voor gegenereerde verkopen of leads.

  9. Eventmarketing: Organiseren of deelnemen aan evenementen om direct in contact te komen met de doelgroep en merkbekendheid te vergroten.

  10. Guerrilla Marketing: Creatieve en onconventionele strategieën gebruiken om opvallende en onvergetelijke campagnes te creëren.

  11. Marktonderzoek: Verzamelen en analyseren van informatie over de markt, concurrentie en doelgroepen om strategische beslissingen te informeren.

 

Aarzel niet

Contact

Benieuwd hoe we bij Dayto jouw merk een boost kunnen geven? Laat wat van je horen! Of je nu zin hebt in een virtuele thee-sessie of gewoon wat wilt brainstormen over grafisch design en marketing – we zijn er voor je. Onze creatieve breinen staan klaar, met een kopje thee in de hand en wat chocola binnen handbereik. Het is helemaal vrijblijvend, dus waar wacht je nog op? Stuur ons een berichtje en laten we samen iets geweldigs creëren!

    Adres

    2035VS 11
    Surinamepad
    Haarlem

    Openingstijden

    Maandag – Vrijdag: 08.00 – 18.00
    Weekend: 10.00 –17.00
    Vakanties: Op afspraak

    Subscribe